Rajz előkészítő

2019.05.08

Ha rajz-, valamint művészeti és médiaszakra felvételizel, érdemes a szeptemberben induló csoportos előkészítőnkre jelentkezned. Miért? Mert a felvételiken szükséged lesz alaposan összerakott, külön a kiszemelt iskolákra szabott portfóliókra, amely eddigi munkáidat mutatja be. Megfelelő portfóliók nélkül ezeken a szakokon labdába se rúghatsz, mert a felvételi bizottság ezt bírálja el először.
A portfóliódba kerülő egyes alkotásokat csak ezeken a foglalkozásokon, az általunk biztosított szakmai segítséggel tudod biztonsággal elkészíteni. A rajzi felkészülés minden lépcsőfokának elsajátításában gyakorlott mentortanárunk lesz a segítségedre.
Az előkészítőn biztos gyakorlatra tehetsz szert a különböző rajzos, festészeti technikákban, így a felvételikor kapott rajzi feladatokat is magabiztosan tudod majd megoldani. A foglalkozásokon közösen válogathatjátok ki a legjobban sikerült és portfólióba kerülő alkotásokat. Eközben még arra is jut idő, hogy egy kis művészettörténeti alapműveltséget szerezz, ami a szóbeli felvételihez elengedhetetlen.

Szeptemberben indítandó előkészítőnket 7. osztályosoknak is javasoljuk, hogy a következő évben már kidolgozott portfóliókkal és rajztudással induljanak a felvételiknek!

- A tanfolyamok 20 foglalkozásból állnak (március végéig). A foglalkozások 2 x 60 percesek 10 perc szünettel.

- Tandíj: 3 200 Ft / alkalom. Két részletben is befizethető (2 x 32 000 Ft),
- Technikai költség: 5 000 Ft / kurzus. Rajzeszközök, speciális papírok, stb. - nem kötelező, a tanuló is beszerezheti!
- Fizetési módok: átutalással vagy legkésőbb a második alkalommal készpénzben!

KEDVEZMÉNY: Minimum két fő együttes jelentkezése esetén 1 000 Ft / fő egyszeri engedményt adunk a tandíjból.

A 2019. június 14-ig beérkező jelentkezések esetén 10% kedvezményt adunk a teljes tandíjból!