Blog

 

Az írásbelik után, a szóbelik előtt...

Mindenkire sokat gondoltunk, és mindenki nagyon ügyes volt! Remek eredmények születtek! Jobbak a próbafelvételik eredményeinél. Nagyon örültünk! Kicsit pihenhettek, - a félévi hajrá is mögöttetek - aztán kezdődnek a szóbelik. 

Bemásolok egy részletet egy eduline cikkből az országos átlagpontokról (még nem hivatalos):

Milyenek a központi felvételi eredményei?

Az országos, összesített eredményekre még várni kell, több gimnázium és technikum azonban már nyilvánosságra hozta, hogy a náluk írásbelizők (ők nem ugyanazok, akik végül jelentkeznek is az adott iskolába, hiszen a tesztet bármelyik - vizsgát szervező - intézményben megírhatták a diákok, annak az eredményét mindenhol elfogadják) átlagosan hány pontot szereztek magyarból és matekból.

A Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma is közzétette a statisztikákat: azok a nyolcadikosok, akik január 22-én náluk írták meg a tesztet, magyarból átlagosan 33,24, matekból pedig 28,63 pontot szereztek. A Keszthelyi Vajda János Gimnáziumban a hatodikosok átlagpontszáma magyarból 34, matekból 29 lett, a nyolcadikosoké magyarból 34, matekból 26 pont.


Szeptembertől készülj a központi felvételire a Mentorral!

Már lehet regisztrálni kiscsoportos felvételi előkészítőinkre! Ne késlekedj, gyere tanulj velünk, hogy eredményes és stresszmentes legyél a központi felvételin! Várunk szeretettel!

További információ és jelentkezés: 

https://www.gimnaziumielokeszito.hu/tanfolyamok/

Meghitt, nyugodt, feltöltődős ünnepeket kívánunk! Már csak egy nap.....boldog karácsonyt!